slider-image

Advisering

De hedendaagse architectuur zoekt met regelmaat innovatieve oplossingen voor het inpassen van onderhoudsinstallaties aan gebouwen. Door geldende veiligheidsnormen bij het werken op hoogte wordt de keuze hierbij soms beperkt en de alternatieve inzet van hoogwerkers heeft daarnaast ook de nodige nadelen voor o.a. de vrijheid van ruimte indeling en de relatief hoge kosten over de gehele maintenancefase heen.

Architecten, bouwkundig adviesbureaus en de bouwsector benaderen ons regelmatig om naast de gebruikelijke authentieke vormen van onderhoudsinstallaties ook de toepassing van was-robotsystemen in hun ontwerpen te kunnen afwegen. Als pionier met haast 30 jaar ervaring in dit specifieke vakgebied zijn wij altijd bereid hierin te adviseren.

Naast de sector utiliteitsbouw worden wij met regelmaat ook gevraagd om voor de uitlopende tijdrovende reinigingsvraagstukken alternatieven aan te dragen. De mogelijkheden voor het inzetten van was-robots gaan uiteraard verder dan voor gevels en dakconstructies alleen.

Zo mochten wij eerder een adviserende rol vervullen voor innovaties op het gebied van man-riding proef hijssystemen en recent een wasinstallatie voor de grootschalige toepassing van solarpanelen.

Kortekaas Cleaning Equipment B.V. (KCE B.V.) Neem Contact op   
+(31) 252 417641 Contact