slider-image

Wasrobot systemen

Was-robotsystemen zijn breed toe te passen: die beoogd voor gebouwen kunnen als combinatie met meer standaard installaties functioneren maar ook als zelfstandig werkende machine opgebouwd zijn. Veelal is de bediening dan radiografisch uitgevoerd, de machinist kan daardoor vanaf een veilige plek de werkzaamheden uitvoeren.

Hoewel het in de meeste aanvragen een oplossing op maat betreft, hieronder enkele voorbeelden van machines met een bredere toepassing waarvan er voor koepelconstructies reeds meerdere geleverd zijn.

Type DC-120 > toepassing op koepel of dome constructies en hellende daken.

  • Eigen gewicht : ca. 105 kg.
  • Besturing: radiografisch
  • Aandrijving: 4 wielaandrijving met hulplier.
  • Voeding: inpandig geplaatste osmosewater pomp en regelunit.

Type AC-60 > toepassing algemene

  • Eigen gewicht: 18 kg.
  • Besturing: handmatig
  • Aandrijving: naar keuze hydromotor of elektrisch
  • Voeding: Standaard hogedrukreiniger of E-voeding.

Voorbeelden van overige toepassingen:

Gebruik van Osmosewater

Osmosewater wordt hedendaags veelvuldig toegepast voor bewassing van glasoppervlakken. Afhankelijk van de toepassing bouwen wij volautomatische werkende osmosewater behandel- en pompinstallaties. De plaatsing hiervan is vrijwel altijd inpandig met een leidingwerk dat verbonden is met de afzonderlijke aansluitpunten op het dakoppervlak. In het geval van was-robot toepassingen is hierbij tevens de elektrische voeding gecombineerd.

Met name als het grote oppervlakken gevelglas betreft die handmatig worden bewassen, leveren wij aanvullend ook systemen om stromend osmosewater tot in de gondels van gevelinstallaties te realiseren. Bewassing kan dan vanuit de gondel bijv. middels was-stelen worden uitgevoerd, waarmee de productiecapaciteit van een glazenwasser aanzienlijk wordt verhoogd. Onze eigen installaties zijn standaard reeds voorbereid op een dergelijk optie. Voor overige merken gevelinstallatie is een vooronderzoek nodig om de aanvullende constructieve mogelijkheden te kunnen inventariseren.

Kortekaas Cleaning Equipment B.V. (KCE B.V.) Neem Contact op   
+(31) 252 417641 Contact